perjantai 1. helmikuuta 2013

Proteiinijuomastani

Viime viikonloppuna Oulussa järjestettiin MyBody 2013 -tapahtuma, ja olihan se pakko käydä tyttöjen kanssa katsastamassa :)

Huippuesiintyjänä paikalla oli luennoimassa Jutta Gustafsberg ja monia muita. Olin jo aikaisemmin haeskellut minulle sopivaa vähähiilihydraattista proteiinijuomaa ja kun Mannisella oli tarjous heraproteiinijuomasta maistiaisineen, en voinut vastustaa kiusausta!

Banaaninmakuinen HydroISO oli tarjouksessa ja maksoi nyt vain 45€ (nettikaupassa 57,40€), kaupanpäälle sain pirteän pinkin sheikkerin. Koska HydroISO ei sisällä geenimanipuloituja raaka-aineita, hormonihoitoa saaneiden lehmien maitoa, gluteiinia, lisättyä sokeria, aspartaamia tai keinotekoisia aromeja, se kuulosti minulle juuri oikealta vaihtoehdolta.

"Banaaninmakuisen HydroISO:n ainesosat ovat entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti, soijalesitiini (emulgointiaine), luontainen banaaniaromi, väriaine E104 ja sukraloosi (makeutusaine). Soijalesitiini tekee jauheesta helposti nesteeseen liukenevan. Banaaninmakuisen HydroISO:n keskimääräinen ravintosisältö per 100 g: proteiinia 90 g, hiilihydraatteja 1 g ja rasvaa 1 g. HydroISO:a myydään 1,8 kg:n muovipurkissa. Purkissa on 30 g:n mittalusikka." - Manninen Nutraceuticals

Tähän asti paras proteiinijuoma mitä olen maistanut! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti